skip to Main Content

Update 31 maart 2020: wat kunnen we voor u betekenen

Veenendaal, 31-03-2020

 

Beste klant/ patiënt van Fysiotherapie Scheepjeshof

Door de aangescherpte maatregelen van het RIVM en de overheid van 23 maart j.l. zijn vrijwel alle afspraken met jullie afgezegd omdat wij in principe geen fysieke afspraken meer mogen maken. Op 31 maart 2020 zijn deze maatregelen verlengd. Voorlopig gelden deze maatregelen tot en met 28 april 2020. Via dit bericht willen we jullie informeren over de wijze waarop we jullie mogelijk toch fysiotherapeutisch kunnen helpen. Vanuit de overheid en de zorgverzekeraars is ons gevraagd om jullie waar nodig via telefonische afspraken en/of videobellen te begeleiden. De zorgverzekeraars hebben aangegeven dat zij telefonische consulten en videobellen als gewone behandelingen vergoeden uit de huidige verzekeringen. Er moet dan wel vooraf met u een afspraak gepland zijn.

Inmiddels hebben we via een beveiligd programma Physitrack al een aantal mensen met succes behandeld via videobellen. Bij videobellen krijgt u van ons een mail waarin wordt uitgelegd hoe dit programma werkt. Op het moment dat de afspraak staat gepland krijgt u per mail een toegangscode waarmee u kunt inloggen in het programma. Tijdens de videobehandeling kunnen we uw oefeningen zien, we kunnen u nieuwe oefeningen geven en antwoord geven op al uw vragen. Wilt u nu al meer weten over videobellen? Via deze link,  Handleiding voor het videoconsult (pdf), krijgt u alle informatie.

Mocht videobellen lastig zijn dan proberen we u per telefoon verder te helpen.

Mocht dit ook niet lukken of u klachten worden ondanks videobellen of telefonisch overleg toch erger dan kunnen wij in het uiterste geval en met inachtneming van strenge voorzorgsmaatregelen een fysieke afspraak met u inplannen. Deze zal voor zo ver mogelijk bij u thuis plaatsvinden.

Met veel van jullie hebben we afgesproken om contact te zoeken als de situatie rustiger is geworden. Deze afspraak blijft staan. Mocht u na het lezen van dit bericht vragen hebben of een afspraak per telefoon of per video met ons willen dan kunt u ons bellen of mailen (zie gegevens onderaan). Samen gaan we dan op zoek naar mogelijkheden om u toch te kunnen helpen en zo nodig maken we een afspraak.

Op deze manier hopen we dat we toch een bijdrage kunnen leveren aan uw herstel of dat uw klachten in ieder geval niet verergeren.

Bent u bekend in onze praktijk en u wilt één van de therapeuten spreken dan kan dit op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur op de volgende wijze:

  • Danielle van Beusekom op 0318-515221 keuze 1
  • Peter op ‘t Hof op 0318-515221 keuze 2
  • Arie Brouwer op 0318-515221 keuze 3
  • Tom Leenaerts op 0318-515221 keuze 5

Als u ons wilt mailen dan kan dat via de volgende adressen:

Bent u niet bekend in onze praktijk dan kunt u ons ook voor al uw vragen bellen op werkdagen ’s morgens tussen 9.00 uur en 11.00 uurop 0318-515221 keuze 9 of u kunt ons mailen op info@fysiotherapiescheepjeshol.nl.

 

Voor dit moment wensen wij u alle sterkte in deze rare tijd. Blijf gezond en in beweging.

Via YouTube en andere media kanalen circuleren veel filmpjes met allerlei oefeningen. Voor zo ver mogelijk van harte aanbevolen. Doe ook mee met Nederland in beweging.

 

Met vriendelijke groeten

Fysiotherapeuten Scheepjeshof