Skip to content

0318-515221 optie 3
abrouwer@fysiotherapiescheepjeshof.nl
BIG nummer: 59033299604

Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut in 1980 en werk sinds 1981 in deze praktijk. In 1988 haalde ik mijn diploma in de Manuele Therapie (SOMT) en in 1990 in de Sportfysiotherapie. Sinds juli 2010 heb ik mijn mastertitel in de Manuele therapie.

Door mijn waterpolo carrière (12 jaar eredivisie bij VZC) en als fysiotherapeut van diverse topsporters ( o.a. Nederlands Heren waterpoloteam, VZC,  VCV-volleybal en diverse individuele topsporters) heb ik veel ervaring in het begeleiden van (top)sporters. Natuurlijk bent u ook voor andere blessures bij mij aan het goede adres. Ik ben actief in diverse netwerken in de regio, gerelateerd aan het Ziekenhuis Gelderse Vallei (schoudernetwerk, heup/knie netwerk en topsport Gelderland).

Binnen Team Veenendaal gebruik ik graag mijn ervaring als voormalig topsporter en begeleider in de topsport. Team Veenendaal is onderdeel van Sportservice Veenendaal en ondersteunt prestatiesporters. Ook ben ik lid van de medische adviescommissie van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB). Als ik nog tijd over hou dan ga ik graag fietsen, zeilen of naar het theater.

Direct afspraak maken met Arie