dsc_0019

Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut in 1980. Na het vervullen van mijn dienstplicht, ben ik sinds 1981 in de praktijk werkzaam. In 1988 behaalde ik mijn diploma in de Manuele Therapie (SOMT) en in 1990 in de Sportfysiotherapie. In juli 2010 behaalde ik mijn mastertitel in de manuele therapie.

Vroeger was ik een verdienstelijk waterpolospeler bij het Veenendaalse VZC. Van 2002 t.m. juni 2013 was ik betrokken bij de KNZB, als fysiotherapeut van het Nationale Heren Waterpoloteam. Ook was ik ruim tien jaar ( 2006-2016 ) als fysiotherapeut verbonden aan het eredivisievolleybalteam van Prins. Door het vertrek naar Ede is er aan mijn rol als fysiotherapeut een einde gekomen. Op dit moment ben ik fysiotherapeut van zowel van de dames als heren selectie van VCV-volleybal Veenendaal. ( Fysiotherapie Scheepjeshof -VCV dames 1 en MKB accountants- VCV heren 1).

Daarnaast ben ik lid van de medische adviescommissie van de KNZB.

Andere hobby’s zijn: zeilen en fietsen.

Arie Brouwer
Fysiotherapeut / Manueeltherapeut /Sportfysiotherapeut
dsc_0016

Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut in 2009. Daarna heb ik als zelfstandig fysiotherapeut verschillende waarnemingen uitgevoerd. Vanaf 2010 tot en met eind 2011 was ik als vaste waarnemer bij de ‘Scheepjeshof’ werkzaam en vanaf 2012 ben ik volledig verbonden aan ‘Fysiotherapie Scheepjeshof’. In 2011 heb ik mijn vervolgstudie in de sportfysiotherapie met succes afgerond. Vervolgens heb ik in 2012 mijn studie tot erkend dry-neeedling-specialist afgerond. In 2015 behaalde ik mijn Master-of-Science-diploma in de Musculoskeletale revalidatie. Binnen deze studie heb ik mij gespecialiseerd in de orthopedisch manuele therapie (OMT).

Peter op ’t Hof
Fysiotherapeut / Manueeltherapeut
dsc_0010 Als fysiotherapeut, master manueeltherapeut en als recent afgestudeerd Master of Science in de manuele therapie aan de Vrije Universiteit Brussel, handel ik volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Verder ben ik fysiotherapeut van de dames en herenselectie van SKF Tafeltennisvereniging.

Ik heb sterke affiniteit met het gedegen oplossen van uw probleem met het houdings- en bewegingsapparaat op basis van een gedegen diagnose en voor jong en oud. Hierbij maak ik ook gebruik van een echograaf voor een betere diagnose en om na te kunnen gaan of het herstel volgens plan verloopt.

Ik zie het als mijn missie om effectieve en continue zorg te bieden door voortdurende her- en bijscholing, nieuwe zorginnovaties te initiëren en samen te werken in een ambitieus en kundig team als het onze.

Zonder een gedegen thuisfront en in beweging blijven is het een en ander niet mogelijk. Zo ben ik getrouwd, vader van drie kinderen en woon in Rhenen. Verder doe ik aan duursport en fitness. Mijn vrouw en ik houden van wandelen, fietsen en van actieve vakanties.

Tom Leenaerts MSc
Fysiotherapeut / Manueeltherapeut
 dsc_0014 Ik ben sinds 1 september 2015 werkzaam als Fysiotherapeute bij Fysiotherapie Scheepjeshof. Hiervoor heb ik 2 jaar gewerkt in een soort gelijke praktijk. In april 2013 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeute aan de Hogeschool van Utrecht.
              Danielle van Beusekom                Fysiotherapeut / Manueeltherapeut.